Термопомпени системи

Хелиотерм ООД предлага изграждане на автономно електрозахранване на сондажни помпи с фотоволтаични модули.

Когато обектът не разполага със захранване от електропреносната мрежа, намира се в отдалечен район или свързването с мрежата е твърде сложно и скъпо, тази система е отлично решение като надежден източник на енергия за Вашите сондажни помпи. Производствените ѝ възможности са неограничени – от захранването за битови нужди до цяла индустриална база.

Автономно електрозахранване с фотоволтаични модули

За разлика от така наречената мрежова система, използването на автономно електрозахранване на сондажни помпи с фотоволтаични модули прави съоръжението напълно независимо от услугите на електроразпределителните дружества. Основните компоненти на системата са: помпа, инвертор и фотоволтаичен масив.

С какво се съобразяваме при изграждането на автономно електрозахранване на сондажни помпи с фотоволтаични модули?

Системата преобразува слънчевата енергия и Ви осигурява подаване на електричество към помпите през слънчевата част на деня. Проектирането и изграждането ѝ са сложен процес, зависещ от локацията, броя слънчеви дни, консумацията и продължителността на използването ѝ. Имаме опит в съобразяването на всички фактори, така че да извършим сигурна и ефективна услуга за Вас, с която да намалите разходите си за експлоатация и поддръжка.

Хелиотерм ООД изготвя персонални решения, съобразени с Вашите индивидуални потребности. Доверете ни се!

Разгледайте актуалните ни предложения или получете персонална оферта

Галерия